About Us

Om oss

Vi i JS Energi har jobbet med varmepumper i snart 30 år. Denne lange erfaringen med varmepumper betyr at vi har kunnskap om det meste du som kunde måtte trenge å vite om varmepumper, deres funksjon og hvordan du kan spare penger ved hjelp av varmepumpen din.

Det siste året har vi i JS Energi også etablert oss i service- og vedlikeholdsbransjen for varmepumper, og på denne måten kan vi gi deg som varmepumpeeier den beste servicen og tilgangen til reservedeler til en god pris og med god kvalitet, uavhengig av om du kjøpte pumpen fra oss eller av noen andre. Vi har kunnskap og utfører vedlikeholdstjenester på de fleste typer varmepumper fra de kjente produsentene.

JS Energi opererer for tiden i Västra Götaland, Halland og hele Skåne ved å installere nye varmepumper på totalentreprise, råd om oppvarming og alle typer service på varmepumpene dine. For å supplere dette har vi i JS Energi salg av reservedeler der vi selger reservedeler i hele Sverige og Europa.

I JS Energi har vi for tiden over 29 personer som arbeider i selskapet, hvorav 6 er fullt sertifiserte kjøleteknikere, 3 kvalifiserte elektrikere og 4 er utdannede rådgivere i varmepumper. Hvis du har behov for en ny varmepumpe eller erstatning av den gamle, ikke nøl med å kontakte oss og la en av våre rådgivere komme hjem til deg gratis for et møte og hjelpe deg med å finne den beste oppvarmingsløsningen.

Sjekk ut (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: