Koble til varmepumpen

Ved å koble til varmepumpen din, kan du få kontroll over hvordan den føles, har du alarmer eller vil du integrere den i det smarte hjemmet ditt.

Det er mange forskjellige måter å koble varmepumpen din til internett og til skytjenester, og antall muligheter øker stadig. I dag kan nesten alle varmepumper kobles til internett, og flere og flere av disse løsningene er også kompatible med Google Assistant, Google home, Alexa og andre smarte hjemmeløsninger.

Hvis du ikke har mulighet til å koble til varmepumpen din, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg. Siden det ofte krever muligheten til å lenke og dele informasjon når vi hjelper deg, er det absolutt best hvis du kontakter oss via e-post eller chatten i høyre hjørne for å få raskest hjelp.

Det er noen forskjeller mellom forskjellige løsninger på markedet. Noen løsninger, spesielt for luft / luft varmepumper, har ingen årlige avgifter, mens de fleste tredjepartsløsninger for luft / vann, avtrekksluft og væske / vann varmepumper har årlige avgifter / månedlige avgifter, og det hender også at produsentenes egne løsninger ha det.

Produkter

  1. WiFi-modul för Mitsubishi Heavy

    WiFi-modul för Mitsubishi Heavy. Passar Kazan, Netsu och Yaku.
    3 689 kr incl. VAT 2 951 kr excl. VAT Legg i handlekurven
Sjekk ut (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: