Spare Parts

Reservedeler til varmepumperJS Energi har solgt reservedeler siden 2016. Målet vårt med reservedelssalg er å kunne tilby våre kunder originale reservedeler fra produsenten av varmepumpen. Dette betyr at du har 12 måneders garanti for produksjonsfeil og sørger også for at varmepumpens garantier fra produsenten forblir gyldige. I Helsingborg lager vi 20 000 av reservedelene med høyest omsetning for raskere leveranser. I tillegg har vi tilgang til 100.000 originale reservedeler gjennom våre leverandører.

Vi forstår fullt ut at det kan være en utfordring å finne riktig reservedel til varmepumpen eller kjelen din, og er til stede for å hjelpe deg. For at vi skal kunne hjelpe deg på en best mulig måte, gjennomfører vi regelmessig opplæring med leverandørene for å holde oss oppdatert på varmepumper og tilhørende reservedeler.

Hvis du trenger hjelp, kan du nå oss via chat hver dag mellom kl. 8-21.

For oss er kundene våre det viktigste vi har, og derfor prøver vi alltid å hjelpe deg så godt vi kan på avstand. Ettersom vi ønsker å opprettholde et høyt tilgjengelighetsnivå for våre kunder, har vi begrenset tid til å gi råd til ikke-eksisterende kunder til JS Energi. 

Sjekk ut (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: